Behandlinger & priser

Tandbehandlinger hos Tingsgaard & Mikkelstrup:

Hos Tandlægerne Tingsgaard & Mikkelstrup er et helt team af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter klar til at give dig den bedst mulige behandling. Vi lægger stor vægt på at give dig en professionel, god og tryg oplevelse i charmerende omgivelse her i den Gamle Dampmølle på kajen ved Skælskær Havn. Klinikken har seks moderne behandlingsrum, som alle er indrettet med det mest moderne udstyr. Vi bruger eksempelvis CadCam teknik til fremstilling af kroner og broer, hvilket betyder, at du kan få lavet en porcelænskrone på kort tid. 

Priser for behandlinger

Kunne du tænke dig at høre nærmere om, hvad vores tandklinik kan tilbyde og eventuelt få et prisoverslag på en specifik behandling, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 58 19 41 20 eller på mail info@kajepleje.dk

Du kan se vores faste priser her

Fyldninger

Fyldninger

Rodbehandling

Rodbehandling

Tandkroner

Tandkroner

Cerec-kroner

Tandbro

Tandbro

Kirurgi

Kirurgi

Paradentose

Paradentose

Snorkeskinne

Snorkeskinne

Bidskinne

Bidskinne

Tandrensning

Tandrensning

Tandimplantater

Tandimplantater

Tandblegning

Tandblegning

fyldninger

Tandfyldninger

Fyldninger i tænder udføres i plast. Plastfyldninger bruges ligeledes til at forstærke tænder der har fået revner.

replace

Rodbehandlinger

Rodbehandling tilbydes i trygge omgivelser
Hvis du lider af tandpine, kan det måske skyldes et hul i din tand, som kræver en rodbehandling.

Typisk skal en tand rodbehandles, når:
•  Et hul i tanden (caries) når ind til nerven, så bakterier kan trænge ind i nerven og give smerter.
•  Der er smerter fra følsomme tandhalse eller revnede tænder.
•  Der tidligere har været et dybt hul i en tand eller en stor fyldning
• Tænderne har været udsat for slag.

I vores tandklinik står vores dygtige tandlæger klar til at give dig den rette behandling lige efter dine ønsker og behov.

Hvordan foregår en rodbehandling?
Vi kan tilbyde rodbehandling, hvor nerven i tanden fjernes, og rodkanalerne renses og desinficeres. Herefter forsegles rodkanalerne med et plastikmateriale for at hindre bakteriers adgang.

Hos os kan du forvente en smertefri og kompetent behandling af dine tænder, uanset om du skal have foretaget en rodbehandling eller blot et almindeligt tandeftersyn. .

image-Tandkrone

TANDKRONER

Tandkrone af porcelæn til ødelagte tænder
Hos Tandlægerne Tingsgaard & Mikkelstrup i Skælskør nær Korsør og Slagelse kan vi tilbyde en tandkrone på defekte og ødelagte tænder. Tandkroner er fremstillet af porcelæn, og kronen kan helt eller delvist dække den naturlige tandkrone, hvis den er defekt. Derved undgår du, at tanden knækker, og du risikerer ikke at miste hele tanden.

Forebyg ødelagte tænder med tandkroner
• Der kan være mange årsager til at få påsat en eller flere tandkroner:
• Det er ikke muligt at reparere tanden med en fyldning
• Der er en revne i tanden, som giver jag eller smerte ved tygning, som ikke kan behandles med plastfyldning
• Tanden er blevet svækket af en rodbehandling og behøver en tandkrone for at holde sammen på tanden
• En eller flere tænder er nedslidte af for eksempel syrer eller tænderskæren
• En eller flere tænder er enten misfarvede eller misdannede

Tandkroner er ofte en god og effektiv løsning, hvis tænderne knækker. Tandkronen kan forhindre, at tanden knækker yderligere, så det ikke længere er muligt at påsætte en krone.

Det kan også ske, at din tand er ved at blive undermineret af en gammel tandfyldning. Her kan kronen forhindre, at tanden knækker på en uhensigtsmæssig måde. 

Cerec-kroner

CEREC-KRONER

Cerec-kroner og Cad Cam teknik
Cerec-kroner er fuldkeramiske kroner dvs. porcelænskroner uden metal og derfor uden synlige metalkanter.

Vi tager et billede af din tand med et 3D kamera, hvorefter vores avancerede Cerec-computer fremstiller en 3D model af din tand. På computeren færdigdesignes din nye krone, hvorefter den fræses ud. Fremstillingen tager kun 1 ½ time. I nogle tilfælde skal porcelænskronen bemales for at blive perfekt, hvilket kan forlænge fremstillingstiden lidt.

Ved fremstilling af kroner og broer med Cad Cam teknik opnås den bedst mulige præcision. Vi kan fremstille stærke, flotte og allergivenlige porcelænskroner og –broer samtidig med, at du slipper for ubehagelige aftryk.

Arbejdsgangen medfører behov for færre bedøvelser, og du kan få din krone på kort tid. Cerec-kroner er ikke dyrere end traditionelle kroner. 

Tandbro

TANDBRO

Tandbro udføres på patienter i alle aldre
Hos Tandlægerne Tingsgaard & Mikkelstrup kan vi påsætte en tandbro som erstatning for en eller flere tænder. Tandbroer hægtes på tænderne ved siden af og kan være en billigere løsning end tandimplantater. Vores tandklinik ligger på Skælskør Havn nær Korsør og Slagelse.

Bevar din tyggefunktion med langtidsholdbare tandbroer
Tandbroer bliver limet fast på nabotænderne, men de kan også sættes på tandimplantater. En tandbro støtter med andre ord på de naturlige tænder efter samme princip som kroner. En tandbro kan ikke tages ud af munden, og derved føles den som dine egne tænder. Du bevarer også din normale tyggefunktion.

​Der kan være flere årsager til at vælge tandbro frem for et tandimplantat, hvis du mangler en eller flere tænder i munden. Vi vejleder dig naturligvis i fordele og ulemper, så du bedre kan træffe det rette valg

Replace

KIRURGI

En gang imellem kan det være nødvendigt at foretage en operation i munden som supplement til en allerede eksisterende behandling, eller fordi der mangler en eller flere tænder, hvor isættelse af implantater er aktuelt.

Her på klinikken foretager vi fjernelse af alle slags visdomstænder, operation af rodspidser, implantatbehandlinger m.m.

Tandlæge Ole Klitgaard er tilknyttet klinikken og varetager således klinikkens specielle og svære operationer samt indsættelse af implantater. 

Parodentose

PARADENTOSE

Grundig og professionel paradentosebehandling
Hvis du har brug for en paradentosebehandling, står vi hos Tandlægerne Tingsgaard & Mikkelstrup klar til at hjælpe dig. Vi er en professionel klinik med mange års erfaring inden for branchen. Derfor er vi i stand til at tilbyde mange forskellige behandlinger til kunder i og omkring Skælskør, Slagelse og Korsør.

Paradentose eller parodontose er andre ord for tandkødsbetændelse, som spreder sig til knoglen omkring tænderne. Paradentose giver sjældent symptomer, før sygdommen er fremskreden, og derfor er det vigtigt, at en paradentosebehandling foretages så hurtigt som muligt. Derfor står vi altid klar til at tilbyde professionel behandling af paradentose her i klinikken.

Hvorfor skal man have paradentosebehandling?
En paradentosebehandling har til formål at stoppe nedbrydning af den knogle, som tænderne sidder fast i. Dette gøres ved tandrensning og tandrodsrensninger af de parodontoseramte tænder samt grundig og hyppig instruktion i hjemmetandpleje.

Vi sørger altid for at tilrettelægge behandlingen, så den passer til dine behov.
Behandlingen varetages ofte af vores tandplejer, som har kyndig erfaring på området. I visse tilfælde kan det være nødvendigt med en mindre operation for at genopbygge det tabte knoglevæv. 

Snorkeskinne

SNORKESKINNE

Snorkeskinne mod snorken om natten
Hos Tandlægerne Tingsgaard & Mikkelstrup i Skælskør kan vi afhjælpe problemerne med snorken med en snorkeskinne, så du sover bedre. Vores klinik er nem at tilgå, hvis du kommer fra Slagelse, Korsør eller omegn.

Cirka 40 % af alle mænd og 30 % af alle kvinder snorker. Snorkelydene kan være meget belastende for både den, der snorker, og dennes omgivelser, men lydene kan også hænge sammen med obstruktiv søvnapnø, forkortet OSA. 30-50 % af alle, som snorker, lider i mere eller mindre grad af OSA. Dette kan løses med en snorkeskinne.

Hvordan opstår snorken som obstruktiv søvnapnø?
Når vi sover, slapper musklerne i halsen af. Afslapningen gør, at det bløde væv i svælget vibrerer, og snorkelyde opstår.

Når vi ligger ned, reduceres pladsen i svælget, og der skal bruges større kraft på at få luft. Ved OSA suges svælgets vægge mod hinanden, hvilket medfører, at vejrtrækningen besværes betydeligt eller kortvarigt stopper helt. Når der ikke kommer ilt nok til lungerne, ændres koncentrationerne af ilt og CO2 i blodet. Kroppen reagerer ved at sende besked til hjernen, som "vækkes", og alle muskler stimuleres sådan, at svælget igen åbnes, og luften kan passere. Dette kan afhjælpes med en snorkeskinne.

Symptomer på OSA er blandt andet urolig søvn, svedtendens, behov for toiletbesøg om natten, hovedpine og træthed, manglende energi og en følelse af aldrig at være udhvilet. OSA kædes også sammen med øget risiko for forhøjet blodtryk, forhøjet kolesterol og andre sygdomme som for eksempel type 2 sukkersyge.

Hvordan virker en snorkeskinne under søvnen?
En snorkeskinne specialfremstilles til den enkelte patient med henblik på at opnå den korrekte pasform og stilling af kæben under søvnen.

Når du sætter din snorkeskinne i munden, sørger den for at holde underkæben lidt længere fremme end normalt. Derved skabes en friere luftvej ned til lungerne. På den måde minimerer en snorkeskinne din snorken. Den sikrer derved mere søvn og modvirker en eventuel tendens til obstruktiv søvnapnø.

Ring på telefon 58 19 41 20 for at bestille tid eller høre mere om mulighederne for en snorkeskinne. Du kan også skrive til os på e-mail info@kajepleje.dk. 

Bidskinne

BIDSKINNE

En bidskinne kan afhjælpe hovedpine og ømme muskler
Lider du af hovedpine og ømme kæber? Så er det måske, fordi du skærer tænder, hvilket behandles med en bidskinne. Hos Tandlægerne Tingsgaard & Mikkelstrup har vi stor erfaring med patienter, som slider tænderne uhensigtmæssigt. Vi behandler primært kunder fra Skælskør, Slagelse og Korsør, men tager også imod patienter uden for disse områder.

Hvis du skærer tænder, kan det forårsage hovedpine samt ømme kæber og muskler. Disse symptomer kan dog også opstå, hvis du mangler nogle tænder, men er typisk for folk, som skærer tænder. Problematikken behandles med en bidskinne, der fungerer som en tandbeskytter, som mindsker sammenbiddet mellem tænderne.

Hvornår skal man have en bidskinne i?
De fleste anvender bidskinnen om natten, da det ofte er her, du skærer tænder eller bider tænderne hårdt sammen. Dette sker typisk, uden at du er klar over det, og derfor er det svært at undgå. Du kan dog også godt bruge en bidskinne om dagen, hvis dine kæbemuskler trænger til aflastning.

Du bør derfor ikke holde dig tilbage med at besøge vores klinik, hvis du lider af hovedpine eller ømhed i muskler og kæbeled. 

Replace

TANDRENSNING

Ved tandrensning fjernes tandsten, plaque og misfarvninger for at opretholde et sundt tandkød og forebygge tandkødsbetændelse og parodontose.

Tandimplantat

TANDIMPLANTATER

Tandimplantat til krone, bro eller protese
Du kan få et tandimplantat indsat hos Tandlægerne Tingsgaard & Mikkelstrup i Skælskør ved havnekajen. Et tandimplantat er en form for kunstig rod, der indsættes i kæben, hvor der mangler en eller flere tænder.

På tandimplantatet kan der sættes en enkelt krone, og der kan sættes en bro på flere tandimplantater. Implantater kan ligeledes bruges til at understøtte en protese, så denne sidder fast, når du bruger den.

Kæbeknoglen vokser sammen med dit tandimplantat
Et tandimplantat er en kunstig rod af metal, der indsættes i kæbeknoglen. Oven på tandimplantatet kan der anbringes en enkel tandkrone. Hvis du mangler flere tænder og skal have en bro, eller hvis du mangler alle tænderne og skal have en protese, er det nødvendigt at sætte flere implantater i kæbeknoglen for at sikre god stabilitet.

Tandimplantatet er udformet som en skrue og er fremstillet af titanium, der er et meget vævsvenligt materiale. Oven på et tandimplantat sættes et mellemled, et såkaldt abutment, som den synlige krone, bro eller protese sættes fast på.

Tandblegning

TANDBLEGNING

Tandblegning af misfarvede tænder
Vil du gerne have hvide tænder? Så kan vi hos Tandlægerne Tingsgaard & Mikkelstrup hjælpe dig. Vi er nemlig specialister på området og er kompetente til at udføre tandblegning af misfarvede tænder. Vores patienter kommer primært fra Skælskør, Slagelse og Korsør, men alle kunder er velkomne hos os.

Hvordan foregår tandblegning?
Vi undersøger altid dine tænder grundigt inden blegning, så vi kan vurdere, om det er klogt at udføre behandlingen. Dog kan misfarvede tænder ofte bleges, hvilket foregår i klinikken. Vi kan udføre forskellige behandlinger, såsom ved rodbehandling, hvor din tand gøres lysere indefra. 

PRISER

Enkeltfladet plast præmolar 1 flade: Kr. 449,15 - 905
Flerfladet plast præmolar 2 flader: Kr. 904 - 1.353
Flerfladet plast præmolar 3 flader: Kr. 904 - 1.428
Enkeltfladet plast molar 1 flade: Kr. 449,15 - 1.058
Flerfladet plast molar 2 flader: Kr. 904 - 1.548
Flerfladet plast molar 3 flader. Kr. 904 - 1.748
Cerec kroner, fuldkeramiske kroner: Kr. 4.644 - 5.500
MK-krone molar: Kr. 4.644- 7.075
Rodbehandling fortand 1 kanal: Kr. 1.762
Rodbehandling kindtand 3 kanaler: Kr. 3.750
Bro 3 led præmolar som mellemled: Kr. 13.932 -21.210
Operativ fjernelse af visdomstand: Kr. 859 - 7.070
Lokalbedøvelse: Kr. 321
MK-krone på implantat: Kr. 4.644-4.848
Implantatbehandling: Efter overslag
Panoramarøntgen: Kr. 817 

© 11.06.2023 Tandlægerne Tingsgaard & Mikkelstrup   |   By Designspace